2009. június 22., hétfő

A várva várt gyermekáldás lúgos vízzel

Kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt kétségbeesetten fordultunk egy természet gyógyászhoz, mivel másfél éve hiába próbálkoztunk,nem estem teherbe . Ő megállapította, hogy mindkettőnk szervezete tele van mérgekkel, és nagyon el vagyunk savasodva.

Egészség centrikus emberek lévén marok számra szedtük a vitaminokat, viszont egy apróság elkerülte a figyelmünket. Az egészség alapja sokszor sokkal egyszerűbb dolgokban rejlik, mint gondolnánk. Mivel a testünk 70%-a víz, talán nem meglepő, hogy a leglényegesebb az, iszunk-e elegendő vizet, és milyen minőségű víz az, amit fogyasztunk.

Tulajdonképp 30 kilogrammonként kellene másfél liter vizet fogyasztanunk naponta. Tehát egy átlagos 60 kg-os embernek napi 3 liter vízre lenne szüksége a normális működéshez. Hangsúlyozom vízre, és nem üdítőre, vagy leves levére.

Mi azon nyomban elkezdtünk ásványvizet inni a napi mennyiségnek megfelelően. Ezzel már önmagában is javítottunk az egészségünkön. De volt egy apró kényelmetlenség. Egy karton víz átlagban egy másfél napig volt elég kettőnknek, mivel annyira belejöttünk az ivásba, hogy egyre többet és többet kívántunk. Ez viszont nem csak, hogy drága dolog így, de autónk nem lévén, elég körülményes is, hisz gyalog cipeltük haza a vizet karton számra nap, mint nap.

Gondoltam, elkelne már egy víztisztító gép otthonra, hogy ne járjon ennyi kényelmetlenséggel a vízívás. Így hát elkezdtem utána olvasni a víztisztító gépeknek. Így tudtam meg, hogy ráadásul az ásványvíz, amiért mi súlyos pénzeket fizettünk a boltban, még csak nem is tiszta. Tele van rengeteg szennyeződéssel, valamint a semleges kémhatása miatt a szervezet elsavasodását is nehezebben fordítja vissza. Viszont a kellemes meglepetés az volt, hogy létezik olyan víztisztító, ami a tisztításon túl, még lúgos kémhatásúvá is teszi a vizet, ezáltal is gyorsítva a sav-bázis egyensúly helyreállítását.

Áttértünk a lúgos víz fogyasztására, és ezután 3 hónappal a terhességi teszt végre azt mutatta, amire már hosszú ideje vágytunk: megfogant a kisfiunk. Kattints ide és nézd meg azt a gépet, ami nekünk is segített.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése