2009. július 15., szerda

20 fős orvosi gárda zsebre vágva!



Egy gyermekorvos, egy háziorvos, egy belgyógyász, egy idegsebész, egy szemész, egy bőrgyógyász és még sorolhatnám.

Talán meglepően hangzik a fenti állítás. Pedig ez lehetséges! És még csak nem is kell hozzá másfél tucat orvost lefizetni!

Ez egy pici kis készülékkel lehetséges, ami újra megtanítja a szerveinket helyesen rezegni, ha valami rendellenességet tapasztal.

A biorezonancia lassan kezd bekerülni a köztudatba. Ez a jövő gyógymódja, ami hasonló elven működik, mint mondjuk az EKG, tehát semmi ördöngösség nincs benne.

Megszólítja célirányosan a szerveinket. Ugyanis minden szervünknek megvan a maga egészséges rezgése. Ami ettől eltér, az beteg.

Viszont ezeket a beteg részeinket lehet emlékeztetni a helyes működésre, ezzel nagymértékben segítve a betegség elleni harcában.

A gond csak az, hogy egy ilyen biorezonanciás eszköz nehezen hozzáférhető. Egy kezelésért tízezreket kérnek már el. Nem beszélve arról a maceráról, amikor próbálunk időpontot kisajtolni az agyon táblázott orvosból.

Pedig ez a gép sokkal kisebb formában hozzáférhető. Meglehetősen baráti áron! Akár részletre is!




És hogy miért 20 orvos? 20 különböző program segíti az Ön és családja egészségének megőrzését, vagy visszaállítását.

Ezek sorrendben a következők: gyermek, immun, örökifjú, hormon, fájdalom, lazítás, idegek, súlycsökkentés, méregtelenítés, szem/látás, keringés, légzés, emésztés, máj, bőr, vese, csont/szövet, edzés után, meridián, bioritmus.

Hogy mit is jelent mindez? Kattints ide a részletekért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése