2009. július 22., szerda

Közös hullámhosszon a család

Az nagyon jó érzés mikor együtt rezeg a család. És ez nem csak karácsony szentestéjén lehetséges.



Vannak bizony nehéz napok a Föld nevű bolygón, hogy utaljak egy helyes kis filmsorozatra. És vannak bizony olyan nehézségek, amik az egész családra kihatnak. Ilyenkor bizony mindenki robbanásig feszült.

Lehet erre úgy reagálni, hogy tücsköt-bogarat vágunk egymás fejéhez, és a hangulat igen hamar a tetőfokára hág. Már a végén minden problémánkról a párunk tehet. A gyerekkel is csak a baj van. De még az a k.. kutya is útban van!!! Ismerős?

Bizony nincs olyan család, ahol ne lennének nehézségek. A különbség nem a problémák nagyságában, hanem az azokra adott reakcióinkban van. Naggyá az tesz minket, ha meg tudjuk őrizni a hidegvérünket, és a megoldásra összpontosítunk, ahelyett, hogy a másikra mutogatnánk.


A mi családunknak van egy titkos módszere. Most megosztom Önökkel!

Ha nálunk nagy a baj, és észrevesszük, hogy kezdenek a dolgok elharapózni, gyors előkerül a BioHarmonexünk, ami segít abban, hogy ellazuljunk, hála a relax programjának, és ne lássuk annyira sötéten a helyzetet.

Magunk közé rakjuk, és átadjuk magunkat a jótékony hatásainak.

Azután már kreatívan meg tudjuk beszélni, hogy hogyan is kellene kilábalnunk a problémás helyzetből. Ezek után pedig nincs más hátra, mint előre: cselekszünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése